Spookhuis Hoeven Poster

Webdesign & drukwerk: Spookhuis Hoeven

Halloween wint aan populariteit in Nederland en ook in Hoeven wordt tegenwoordig een griezelavond georganiseerd tijdens het laatste weekend van oktober. De eerste editie van Spookhuis Hoeven trok in 2016 bijna 300 bezoekers, best aardig voor een eerste editie! Om het evenement ook in 2017 van de grond te krijgen, ging de organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aangezien ik vorig jaar de poster al had ontworpen, was het lijntje al snel gelegd en heb ik me bij de organisatie gevoegd.

Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het opzetten van een website. Het is een eenvoudige maar informatieve website met uitgesproken design, praktische informatie én semi-professionele ticketverkoop. De website is geheel in stijl met de poster die ik eerder ontwierp. Nieuwsgierig? www.spookhuishoeven.nl

Update: inmiddels is ook deze editie een enorm succes gebleken, met meer dan een verdubbeling van het bezoekersaantal!