IMG 1615

Trots! Presentatie voor 120 directieleden

Bij mijn werkgever IMG wordt aan het einde van elk jaar een dag georganiseerd voor de aangesloten franchise directeuren, bedrijfsleiders en winkeleigenaars. Het is een dag waarop de grote lijnen voor het komende jaar worden uitgezet en toegelicht, een belangrijk moment waarop alle ondernemers samenkomen en waar trots verteld werd dat het jaar 2017 afstevende op het beste jaar ooit van de organisatie.

Dit jaar mocht ik samen met een collega als vertegenwoordiger van de afdeling e-commerce & online marketing een presentatie geven over de onderwerpen zoals gebruiksvriendelijkheid, conversieoptimalisatie en hoe kleine details het verschil kunnen maken in communicatie. Nou ben ik best wat gewend als het aankomt op spreken voor publiek, maar dat ik op deze manier mijn kennis mocht delen met in totaal 120 aangesloten bedrijfsleiders en directeuren was een mooie blijk van vertrouwen en… heel erg gaaf om te doen!