Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen (1)
Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen (1)
Tonpraten Hoeven 2018 (2)
Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen (3)
Tonpraten Hoeven 2018
Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen (2)
Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen
Tonprater Tim van den Berg als reisleider Ben van Tussen
Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen (1) Tonpraten Hoeven 2018 (2) Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen (3) Tonpraten Hoeven 2018 Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen (2) Tonprater Tim Van Den Berg Als Reisleider Ben Van Tussen

Debuut en de 1e prijs tonpraten!

Wow! Afgelopen vrijdag heb ik mijn debuut mogen maken als tonprater op de D’oevese Tonpraot & Padoem Patsss avond 2018 en heb daarbij de eerste prijs in de wacht gesleept! Nou ben ik spreken voor publiek wel gewend, maar toch had ik vooraf best een beetje last van ‘gezonde spanning’. Anders dan bij een presentatie voor directieleden of bij een speech voor publiek, komt het bij tonpraten namelijk veel meer aan op de juiste toon, timing en mimiek. Ik was dan ook stiekem best blij dat ik als tweede mocht starten en de rest van de avond zonder zenuwen kon meegenieten van de andere tonpraters van de avond.

In de huid van reisleider Ben van Tussen van P-reizen heb ik de bezoekers verteld over de vakantie-avonturen van bekende Peejenland inwoners en dat was werkelijk hartstikke leuk om te doen. Dus, beker of niet… dit smaakt naar meer!